Pääsiäinen ylläksellä:

PP_J.S.Vaalikampanjan keskellä vietin viisi hienoa päivää Ylläksellä Arja-vaimon ja Tessa-koiran kanssa: hiihtoa, lepoa ja hiljentymistä pääsiäiseen.

Pääsiäispyhinä oli kaunis auringonpaiste ja Ylläksen ladut erinomaiset. Hiihtokilometrejä kertyi n. 90  ja monet latukahviot kierrettiin, mm. Aurinkotupa, Luosujärvi, Tunturijärvi ja Elämän Luukku.

Lauantaina hiihdettiin keskustaporukalla Eelin kaupalta Luosujärven majalle, n. 18 km. Hiihtoa johti pj. Juha Sipilä, ennen tiukan vaalitaistelun viimeisiä rutistuksia. Hiihto sujui leppoisasti, politiikkaa ei kauniissa maisemissa paljon puhuttu. Sen sijaan nautittiin luonnosta ja hiihdosta – ja marjamehusta Luosujärvellä.

Pääsiäissunnuntaina hiihdon päälle ravintola Taigassa ystäväni Mikko Alatalon lauluhetki. Mikko saa aina yleisönsä!

Lapin maisemat ja tunnelmat viehättävät aina. Meillä on Suomessa niin paljon erilaisia ja toinen toistaan upeampia paikkoja. Hienoa myös, että laduilla näkyi todella paljon ihmisiä – edistämässä terveyttään ja hyvinvointiaan.

Alkamassa vajaan parin viikon tiivis vaalikampanja,  jossa puhutaan uuden eduskunnan eteen tulevista monista tärkeistä asioista – ei vähiten terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen uudistamisesta sekä koulutuksen ja tutkimuksen asioista, vaan myös taloudesta, turvallisuudesta, työllisyydestä, ympäristöstä ym.

Olen saanut tähän mennessä paljon hyvää palautetta. Nyt pääsiäisen jälkeen toivon tapaavani mahdollisimman monta vanhaa ja uutta ystävää tilaisuuksissa, ostoskeskuksissa ja katutapahtumissa. Aikatauluni näkyy tämän sivuston Tapahtumakalenterista. Tavataan!

PP_Keskustaporukka